Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δυνατότητα εκτέλεσης προγραμμάτων που δεν "τρέχουν" σε Windows 7!!

  Μαθησιακό Γεγονός 3

  Προσπαθώντας να εγκαταστήσω μια παλιά webcam στο pc μου ήρθα αντιμέτωπη με το εξής πρόβλημα : το pc έχει εγκατεστημένο λειτουργικό Windows 7 και το setup της webcam τρέχει σε λειτουργικό μέχρι και Windows Xp !

  Δεν είχα συναντήσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα και πραγματικά στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει λύση!Και να που για πρώτη φορά η βοήθεια των Windows φάνηκε πολύ χρήσιμη και περιεκτική.

  Ξεκινώντας βρισκόμαστε στο setup του προγράμματος και κάνουμε δεξί click πηγαίνουμε στις Ιδιότητες και μετά στην Συμβατότητα.Στην Λειτουργεία συμβατότητας επιλέγουμε την Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για: και ύστερα διαλέγουμε την κατάλληλη έκδοση των Windows.Πατάμε το ΟΚ και ξεκινάμε το setup.

     

  Σε κάθε άλλη περίπτωση πιστεύω δεν θα έψαχνα τη λύση του προβλήματός μου στη βοήθεια των Windows αλλά μετά την όλη δραστηριότητα που κάνουμε τελικά παρατηρώ ότι πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά σε tutorials ή  help όταν συναντούμε προβλήματα γιατί είναι πολύ πιθανό η λύση να είναι μπροστά στα μάτια μας και εμείς απλά να μην τη βλέπουμε :)
 Θετικό ότι βρήκα τη λύση,αρνητικό ότι πριν την δραστηριότητα θα σπαταλούσα τον χρόνο μου just googling!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου